• Τηλ. 210 89 75 304/210 89 75 756
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Κατάλογοι
    Αναζήτηση

ΤΗΝΟΣ

ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

3 – 4   ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

 
ΤΡΙΤΗ  3  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 :
Συγκέντρωση στην Βούλα/Βάρη  το πρωί 06:00  και αναχώρηση για το λιμάνι της Ραφήνας. Άμεση επιβίβαση στο SUPER FERRY  που θα μας οδηγήσει στον προορισμό μας , το πανέμορφο νησί της Μεγαλόχαρης , το νησί της Τήνου. Άφιξη και επιβίβαση στα πούλμαν για την περιήγηση του νησιού. Επιστροφή στην Χώρα το απόγευμα , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , χρόνος ελεύθερος , διανυκτέρευση.
 
ΤΕΤΑΡΤΗ  4  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 :
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στην Χώρα για εκκλησιασμό στην πανέμορφη εκκλησία της Παναγίας , ψώνια και προαιρετικό γεύμα.  Το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι , επιβίβαση στο πλοίο με προορισμό την Ραφήνα , όπου θα μας περιμένουν τα πούλμαν για να μας μεταφέρουν στην Βάρη // Βούλα.
 
Τιμή ατόμου σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο : 145  ευρώ
Μονόκλινο δωμάτιο                                       :   160  ευρώ
 
Περιλαμβάνονται  : Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα – Τήνος – Ραφήνα  ( οικονομικής θέσης ) με την GOLDEN STAR FERRIES , μεταφορές και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα, 1 διανυκτέρευση στα ξενοδοχεία POSEIDONIO & VENUS με πρωινό , τοπικός ξεναγός , συνοδός – αρχηγός του γραφείου μας.
 

  

Καλέστε μας στο 210 89 75 304